"I wish I could..."


"I wish I could say something that would surprise you, but it ain't that easy
eftersom så många andra redan gjort det väldigt klart för dig
och sagt allt fint som finns att säga (och mer) i överflöd..."


Så började mitt första brev till Mary. Detta var under Idol-tiden (13 november 2009), samma kväll som hon sjöng Bleeding Love och Someone New (med Calle) - en magisk kväll. Visst, jag hade egentligen redan skrivit en "mall" till brevet innan, men det var just denna kväll jag kunde sätta mig ned och skriva ihop det till ett riktigt brev, eftersom mina föräldrar var i Spanien... Jag minns det så väl. När, hur, var jag skrev det. Och när, hur, var jag sedan postade det. Jag kan till och med skratta när jag tänker tillbaka på vad jag fick hem flera veckor efter att det kom iväg - en faktura från posten, eftersom jag tydligen hade varit så uppspelt att jag glömt sätta på frimärken! Inte bra, haha... Det misstaget gör jag väl aldrig om igen eftersom jag är under 18 och inte kan betala själv på internet och då pappa fick hjälpa mig med det (kunde ju inte berätta för honom vad jag egentligen gjort, så jag ljög att jag skickade ett "grattis-brev" till någon kompis i Stockholm...). Så bara för att vara på "den säkra sidan" satte jag på 10 frimärken(!) på nästa brev jag skickade, HAHA! Men nu har jag i alla fall "läst på" lite, och vet nu mera hur många frimärken som ska på (haha, varför kom jag in på detta?! xd).

Slänger in videon (igen) som jag mycket tydligt kan koppla till just mitt första brev till Mary... Means a lot to me... <3

- Nena

"Glöm mig aldrig...!"

Yeey, på lördag (eller nästa lördag - 6:e mars) ska jag upp till Halmstad igen och träffa typ alla underbara!
Glad? OM. Mariette spelar ju på Kåren (vad nu det är för ställe? ;p) för Haiti, tillsammans med massa andra artister. Det kommer bli G-R-Y-M-T-! Åh, Gud, vad jag längtar!
Jag har tyvärr inte så mycket att skriva, och jag har verkligen inga bilder på denna datorn (min har kraschat, eller nåt konstigt *sadface*). Men ni får ha det så bra! :) För jag är GLAD.

- Nena

You're in the air I breath... ♥


Ni har nog alla sett detta tusen gånger, men jag kan verkigen inte låta bli att lägga upp det... Det är lätt värt att tittas på hundra tusen miljoner gånger...! Åh, så underbart bra. <3 This is why I love her - underbar, från första stund!

- Nena

Måste säga som Lisa Miskovsky...

"Mary, Mary - Can't get you out of my head.
Mary, Mary - I won't forget what you said."


Mariette spelade ju på Invigningsgalan till Halmstad Arena igår, och jag var tyvärr inte där. Känner att jag missade något (det gör man ju alltid när man inte närvarar på ett ställe där M är, om man säger så...). Hade där emot några underbara vänner som var där, och som sedan fick berätta om kvällen - mycket trevligt verkar det som att det varit (SJÄLVKLART!). Madde sade i alla fall att Mariettes framförande av Lies Beyond kan ha varit det bästa någonsin. <3 M sjöng i alla fall Because the Night också, men ni kan ju titta in på Emelies blogg, för hon har i alla fall lagt upp lite bilder samt videoklipp från kvällen! :)
I wish I could have been there... <3 (+Att Emelie och Madde tydligen glömde krama Mary från mig, men haha det är sånt som händer - speciellt i hennes närhet. <3)

- Nena

Another day goes by


Ja, jag hade lite tråkigt i Hemsedal när jag inte var uppe i backen. Det resulterade i att jag "lekte" lite med bilder (eller ah, bara en bild, typ, men ändå ;$) i mobilen... Detta blev resultatet av en bild, haha - inte så märkvärdig, men man kan ju inte göra så mycket med en SonyEricsson W910i, haha! -.-


- Nena

"... Ta det försiktigt i backarna! Kram! ..."

Dog jag av den kommentaren? JA!

Nu är jag hemma från Hemsedal igen. :) Skönt att komma bort ett tag, och trevligt med skidåkning och ganska trevligt sällskap. Och nice att testa nya bärdan, också - grymt går den! Haha, hjälp vad fort det gick bara för att den är ny och lite längre, typ. xd
Bara för sakens skull får ni en blid (dock från när jag var i Hemsedal med laget för en månad sedan, men jag tror inte att det blev så många bilder denna gången, och inga så bra heller).

Haha, och bilden är nästan vacker.
Någon mer än jag som är sugen på att se hur duktiga Mary och Al är på bräda? De är nog suuuper!

Nej, snart drar jag till gymmet, så ha det bra, Gott Folk!

- Nena
En extra hälsning till M&A. <3

Alla Hjärtans Dag

Tänkte bara önska alla en underbar Alla Hjärtans Dag! <3 Hoppas att alla får det mysigt - själv ska man sitta på en buss i nio timmar med slutdestinationen Hemsedal, haha! Gud, asså... Men det kommer säkert bli roligt där, hoppas jag.



These are sent to you, just so you know... <3

Och sedan kanske jag ska säga att det inte blir någon bloggning för min del under veckan som väntar, eftersom det är soprtlov och jag då befinner mig i Hemsedal (som jag nämnde förut). Men jag önskar alla ett trevligt lov (ni som har det, då alltså)! :)

- Nena

Playing guitarr

Ja, det är precis det jag gör - eller snarare gjorde, jag tar en paus nu eftersom mina fingrar vääärker! Haha, jag har ju sagt att jag inte akn spela gitarr, och det kan jag inte heller. Karin (brors flickvän, eller vi får väl se hur det löser sig...) lärde mig nämligen alldesles nyss, och för att vara första gången tycker jag att jag är ganska duktig, haha! ;)


- Nena

"Ett gott skratt förlänger livet"

Haha, i så fall borde Mariette leva i oändlighet? Varje gång man tittar på henne så skrattar hon ju, nästan. Okej, riktigt så är det väl kanske inte, men man ser i alla fall att hon utstrålar en så underbart glad egergi - hon utstrålar ren och skär livsglädje.
Jag blir så glad av att titta på denna bilden (alla bilder blir jag glad av - fast samtidigt ledsen, jag saknar det - men när jag ser denna kan jag inte låta bli att skratta)! Jag ser så tydligt framför mig hur glad hon var, vad som hände och hur mycket alla skrattade. Mary gör mig (och så många andra) så lyckliga. Du förgyller våra liv! <3


- Nena

Lite blandade bilder...

...och privata bilder i ett litet kollage från förra lördagen då jag var i Halmstad.

Underbara dag... <3

- Nena

Mariette Petra Carola Hansson

Jag minns så väl den dagen jag hörde talas om henne för första gången...
När hon sjöng Lies Beyond på Idol Auditionen på TV, tittade jag bara lite halvt, men jag kommer ihåg att jag tänkte att jag tyckte hon var cool, hade utstrålning och sjöng fantastiskt. Mycket mer än det lade jag faktiskt inte på minnet, tyvärr... Men, när det sedan var dags för Slutaudition (jag tittade inte då heller, faktiskt) och i slutet av den första (tror jag?) hör jag Peter Jihde säga "Men för...och Mariette får vi se hur det går imorgon" eller något sådant. Självklart reagerade jag på namnet "Mariette" - jag tycker att det är så fint och dessutom hette en betydelsefull person just det (mer än så kommer jag inte gå in på det - men jag kan säga att det inte har något med vad jag tycker om Mary). Jag blev bara tvungen att kolla upp vem denna "Mariette" var, och när jag nästa gång såg vem hon var... Blev jag besviken? NEJ! Jag blev lycklig inombords, att det var just denna människa som var Mariette. Hon som sjöng så fantastiskt, och som jag faktiskt hade reagerat på då det var själva Auditionen! Sedan kunde jag inte sluta följa hennes väg i Idol (jag har aldrig följt programmet, och inte i höstas heller - då följde jag M!), vilket blev en riktigt succé. Och jag är så glad för det - så glad för hennes skull. Om hon bara vetat... <3 (Och om folk bara kunde förstå...)





För sex dagar sedan (6/2-10) befann jag mig i ett av mitt livs bästa tillstånd. Jag var lycklig, förvirrad, förvånad, glad, ledsen, älskad, älskande...ALLT. Så mycket känslor, att jag kände mig helt tom. Det gör jag även idag, när jag tänker tillbaka på den dagen (vilket är en tanke som ständigt är i mitt huvud). Åh, jag saknar er så, allihopa! Emelie, Madde, Nina, Azra, Hanna, Sandra och Mariette samt Alisa. Ni skulle bara veta hur mycket allt betydde (BETYDER) för mig. Jag önskar att jag kunde förklara, precis hur det ligger till, men det är så himla svårt...
Jag saknar er. Och jag älskar er. Det finns inte tillräckligt med ord.

- Nena

mpch. <3

Jag saknar henne. Bara det jag ville säga.

- Nena

I don't know what to do

Alisa har uppdaterat videosvaren igen! Efterlängtat? Ja. Haha, frågorna från "Till Mary" till "MaryJet Handsome" är mina (haha, det sista kunde ni väl list ut? xd). Sweet video, som vanligt då...! <3
Och jag måste bara lägga upp en ful/konsitg bild (fråga mig inte vad jag gör! ;$) men endast för att Mary är söt som vanligt och för att jag var så sjukt lycklig... Visste inte vart jag skulle ta vägen, haha, det kanska syns? ÅH, TA MIG TILLBAKA! Jag kommer aldrig att glömma, jag var lycklig. <3
Kissing you<3
Underbara Ninas bild!

- Nena

Lördag 6/2 -10.

Igår dog jag flera gånger om, men samtidigt kände jag mig mer levande än någonsin...!

En dag jag sent (aldrig!) kommer glömma.
Vid tio över sju kom jag till Centralstationen i Göteborg. Där mötte jag Azra och Sandra och vi gick och satte oss på tåget, haha! När vi kom fram till Halmstad mötte Emelie upp oss och vi väntade på Nina, Madde och Hanna. När de kom tog vi bussen till Rejmes och vi hade underbart kul, haha! Vi var lite halft galna och när Mary kom upp på scen blev hälften av oss typ hysteriska och andra hälften helt i chocktillstånd. :) Mary sjöng några låtar som var underbart bra och sedan var det dags för signering. Vi ställde oss typ brevid Alisa och pratade både om- och med henne, haha! Vi hade underbart roligt - de är så otroligt härliga människor, alltså! <3 Andra spelningen var aningen längre och det skedde dessutom ett "tekninskt avbrott". De kom till slut under fund med att någon en volym-ratt hade råkat vridas till noll och en sladd hade ramlat ur, och alla (eller inte alla, haha, men mina kära vänner) ba: "NEEENA!!?" Haha, jag ba: "Det var inte jag, jag lovar, jag satt här, och råkade bara dra ut den sladden..." Hahah! Sedan kunde dem fortsätta i alla fall och sedan var det dags för signering igen. Vi ställde oss på samma ställe och hade ännu roligare denna gången! HAHA, Azras mobil ringde och... A: "Hej mamma! Jag står bredvid Mary nu, så du ringer lite olägligt..." Och Mary räcker sig för att ta mobilen. M: "Hej mamma, varför är inte du här och kollar på mig?" ... "Jadå, Azra är jättegullig och sköter sig bra." ... "Hejdå mamma, älskar dig också!" Hahaha, Azra börjar typ gråta och är i ett riktigt chocktillstånd, haha! Gumman! <3 Sen är det underbart och massa kramar och sånt. Och sedan tillbaka till tåget för att åka hem igen. Då var det slut, och nu känns det typ som att man har drömt alltihop.
Jag vill inte dela med mig av en mer detaljerad beskrivning från mitt perspektiv än det här, mina tankar är mina tankar och så vill jag att det ska förbli. Läs gärna Azras, Emelies och Ninas bloggar för mer detaljerade beskrivningar - ur deras perspektiv.

Det känns som en dröm, men tror fan inte det kan bli mycket verkligare än så...!

Nu kommer istället lite bilder! <3





När Mary pratar med Azras mamma! xD<3


Fick inte bilder på alla härliga kramar, tyvärr... +Att jag ser heeelt mobbad ut på min, men who cares? :)<3


Nej, nu orkar jag inte mer - tog 695 bilder, så det blir nog några lite här- och var i framtiden. :)
Ha det bra, alla! :)
Någon som lagt märke till att jag bytt header, också? :)

- Nena

HALMSTAD!! <3

"I'll make your day a memory" - Ofcours you did! <3

Jag träffade Azra och Sandra på stationen i Göteborg och på stationen i Halmstad mötte Emelie upp oss och vi väntade på Nina, Madde och Hanna. UNDERBARA tjejer, det där! <3
På Rejmes spelar Mariette - jag är lycklig (vi alla var lyckliga!)!! Just nu finner jag inga ord och är dessutom rätt trött (fast samtidigt uppspelt men ändå tom - det går inte att förklara). I alla fall, ni får några bilder på Mary så länge - och jag lovar att fler (och längre text) kommer!





Ja, som sagt: fler bilder kommer och utförligare text lika så - så länge kan ni la (haha, Nina "la, la, LA" ;P) läsa inläggen om dagen i Azras och Emelies bloggar! :)<3

Jag har i vilket fall som helst haft en helt otroligt underbar dag - TACK! Ni är bäst - allihopa! <3

- Nena

Back and forth was running through

just like a dream, and became reality!

Hämtade ut tågbiljetterna idag, till Halmstad på lördag! Tror ni jag är glad? :) Nja...snarare lycklig. <3
Nu börjar det närma sig, och det känns verkligen. Ojoj - it will become reality...! Fast det känns typ fortfarande som en dröm - och jag vill inte vakna upp. <3
Endast tre dagar kvar nu, och vi är taggade - right, tjejer? :)<3
Azra, Sandra, Nina, Madde och Emelie (+alla andra härliga people) - Vi kommer ha det BÄST!

- Nena
http://www.youtube.com/watch?v=ErMWX--UJZ4&feature=player_embedded

GRATTIS!


Behöver jag säga mer? <3
Gud, jag blir ju rörd, när hon ska prata...!

- Nena

OH MY GOD!

Oh my God...! Jag tror jag dör snart...eller nej, jag får allt vänta några dagar med det, för JAG FÅR ÅKA TILL HALMSTAD PÅ LÖRDAG - ändra får till SKAAAAA! Fattar ni att jag är glad!? :D Min mamma låter mig åka - okej, de gillar det absolut INTE - men jag får åka diiit!
Gaaaaaaah, jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen - just nu i alla fall, men på lördag ska jag till Halmstad!!!! :D

Ville bara dela med mig av min glädje till någon - glädjs med mig? (a)<3
I alla fall... Idag är detGaygalan och som ni redan vet är allas vår älskade Mariette Hansson nominerad till årets homo. Så en lyckospark i rumpan till henne. :)

Bilden är tagen från TV4-bloggen. :)

- Nena

RSS 2.0