Singing phone

Åh, Carro bad mig ringa förut, då hon är i Karlskrona på Mary-spelning, and so I did. Åh, tack C, jag fick höra I Wish I Could, lite prat, och My Desire. Jag skakar fortfarande. Så jävla bra. Tack Carro, you just made my day. <3
Längtar efter bilder och videor från modevisningen, framför allt. Jag önska jag kunde varit där... Åh.

- Nena

There's a reason

why we're heading for a change...


Som ni kanske märkt har det inte blivit mycket uppdatering det senaste - ber om ursäkt för det. Men datorerna krånglar allihop och på måndag ska även denna in på lagning... Känner mig nästan aningen "strandsatt" på grund av det...

I vilket fall som helst så ska ju Mary spela i Karlskrona i helgen. Där ska hon dessutom gå som modell på catwalken och det vill man ju inte missa. Men det är tyvärr precis det jag gör... Där emot har jag en vän som ska dit och jag är så glad för hennes skull! Åh, hoppas att ni andra som ska dit tar mycket kort (och filmar när hon är modell!) så att man i alla fall kan få njuta av det sedan! :)

Jag kan ju också meddela er att jag näst intill har givit upp mitt infall att börja spela gitarr - behöver nog ta lektioner om jag ska lära mig och det har jag inte tid med... Men igår så satt jag och klinkade på pianot för första gången på flera år, och jag blev faktiskt rätt förvånad över att jag kom ihåg en del, hittade tangenterna även när jag tittade på noterna. Haha, visst gick det segt och så, men det gick. Hehe...

Inte mycket roligt i detta inlägget, alltså, så slänger in en helt meningslös bild som jag tog för några veckor sedan men inte kunnat redigera förrän idag...


- Nena

mms av Emelie...

Först så fick jag ett jättefint mms av Emelie, som gjorde mig så glad. Det stod "Kolla vad jag fick i brevlådan idag . AAH <3<3" och så var det denna bilden:

Så super-duper-mega-söt!
Men sedan kom smällen... Jag fick ett till mms av Emelie där det var ett kort på en del av artikeln, och det stod "Flyttar till Stockholm". Andningssvårigheter? Ohyes. Jag vill inte att Mary ska flytta, inte ifrån mig. Jag kommer aldrig få åka till Stockholm. Men visst är jag otroligt glad för M, att hon nu kan gå vidare med sin karriär. Jag önskar dig all lycka, Mary! Och du vet att vi är många som vill stötta dig. Men jag kommer också sakna dig.
Så nu vet alla - Mary ska flytta till Stockholm. (När är inte riktigt bestämt, men om de får tag på någonstans att bo blir det väl innan sommaren.)

- Nena

Jag måste bara...

...följa strömmen och skriva av mig lite (ni kommer nog fatta om ni fortsätter läsa).
Jag känner att jag inte har fått chansen att tacka och beskriva vad ni betyder för mig, so here we go.
Anledningen till att jag skriver detta här och inte i min andra blogg, är att jag i så fall inte skulle kunna skriva lika..ingående som jag kan här, och dessutom är det genom ingen annan än Mary som vi fått kontakt.
Dessa tjejer träffade jag första gången den sjätte februari i år och jag hade då inte ens börjat prata med alla än (på msn etc.). Men det är en dag jag kommer ihåg så tydligt, och jag minns att den var en av de bästa dagarna i mitt liv. Ni betyder så otroligt mycket för mig tjejer, och det finns inga tillräckligt starka ord som kan förklara hur bra ni är... Ni är för bra, helt enkelt. Men även fast ni är så bra får ni mig ändå inte att känna mig dålig. Snarare tvärt om. Jag känner mig uppskattad i erat sällskap, jag mår så bra med er. Visst kan ni få mig att må lite dåligt ibland, men då beror det på att jag blir ledsen för att jag saknar er så mycket, eller att vi träffas och inte hela gänget är där... Men det ni givit mig är något så fint, och det betyder så mycket för mig att det lite sorgliga kan man leva med. Vi skrattar tillsammans åt roliga saker (ibland även tråkiga saker för vi har så sjuk humor ;D). Vi glädjs med varandra och vi kan också dela ledsnare stunder med varandra. Och det betyder så mycket för mig. Ni betyder så mycket för mig.
Enligt mig är detta ingen lång text, men det beror endast på att jag inte finner några ord längre. Jag har bara en sak kvar som jag vet att jag måste säga...
Jag älskar er.
Emelie Höglund, Nina Rockstedt, Madeleine Hjerpe och Azra Halalkic
samt Sandra Lundholm och alla andra underbara personer som jag träffat på ungefär samma sätt.

Tack, bara...tack! <3

- Nena


P.S. Mariette Petra Carola Hansson, jag måste bara tacka dig också, eftersom det är genom just dig vi har funnit varandra. Jag vet att jag talar för alla när jag säger att vi är otroligt tacksamma och att vi antagligen aldrig kommer kunna tacka dig nog. Vi älskar dig! D.S.

Haha, jag är fail! :(

Upptäckte nu att videon visst funkade på YouTube - den var bara lite seg.


Laddar upp de andra någon annan dag - då jag har tid, vilket det ju kan finnas litet ont om ibland - speciellt så där mycket...! (Och jag vet att bilden ligger ned, men haha...!)

- Nena

"Asså, Alisa... Chillaaa...!"

Förlåt, haha, hoppas inte du tog illa upp eller något, föresten...? :(<3
Haha, jag säger lite konstiga saker ibland (speciellt i er närhet av någon dum anledning :'|), men jag tycker bara att det verkar som att Alisa stressar en del. Haha, Mary är typ lugn som en filbunke (säger man så?) men Alisa, du verklar ganska stressad. Haha, förlåt i alla fall, eller nåt. (a)

Och ja, jag ljög för er förut (eller ah ljög och ljög, jag visste inte...). Det är nämligen så att videorna inte alls funkade att ladda upp... Det stod att den första var klar, men så skulle jag testa att titta på den - men funkar det? Nej... Haha, fan också... :( Under tiden (1½ h) hade jag tråkigt och satt och pillade med mitt photoshop som jag lyckats få igång (i alla fall ett tag). Så därför får ni nöja er med ännu en (ganska tråkig, jag vet...) bild.


Och jag ska försöka fixa det där med videorna, jag vill ju så gärna, haha...!

- Nena

Jippie

Haha, jo videorna funkar att ladda upp på YouTube på denna datorn - bara det att varje tar typ 1½ h för varje video... Så ja...det kommer ju ta ett tag. Jag vet att det snart är en vecka sedan spelningen på Kåren, men det har inte fungerat innan.
Under tiden får ni en bild som jag klippte ihop (bilderna är från slutaudition när M sjöng A Change Would Do You Good).


- Nena

ROCKSTAR


Jag saknar mitt Photoshop. :( Men jag tror i alla fall att det funkar att ladda upp videorna via denna datorn, men jag har inte riktigt tid just nu, så hoppas på att de kommer upp imorgon!

- Nena

Precis som förra gången...

...känner jag mig inte längre närvarande i verkligheten just för tillfälet. Lördagen den 6/3 är allt jag tänker på. Tankarna bara vandrar iväg och jag vet inte längre vad personerna runt omkring mig säger. Åh, om man kunde uppleva dagar igen hade denna upplevts många gånger. Det kan jag lova... <3

Jag vet att jag lovade att jag skulle lägga upp filmer från kvällen, men antingen är det något fel på dem (de går till exempel inte att spela i Windows Media Player) eller så är det denna datorn det är fel på, för jag kan inte ladda upp dem på YouTube... :( Och Videofy.me eller typ facebook's filmuppspelning fungerar inte heller på denna - SUGER. ÅH, vill ha tillbaka min dator, jue...! Men jag gör ett försök från en annan snart... Hoppas att det går, annars lär jag få ryck...

För att kompensera mot detta misstag lägger jag upp några bilder tagna av mina underbara vänner:

Nina och Mary! Åh vad glad jag är för din skull, Nina! | Tjejor. Lite innan det började.


Sundcheck. Al's kamera inifrån var död, men vår utifrån gick. HAHA! | Mary fixar innan sin tur på scen.


Mary fixar.


Alisa plockar i pengakassan, åh så söt!



Glad | Koncentrerad


Mary efter spelningen, alltid med plektrumet i munnen.


Alisa "Azra, vet du hur stark blixten är eller?" | Mary's playing.


De översta 6 bilderna är Azras och de nedre fem bilderna är Emelies. Det finns även bilder och videor på andras bloggar, till exempel Maddes. På dessa tre vet jag även att det finns långa texter om dagen (om ni inte nöjde er med mina ord i föregående inlägg, haha).

Jag ska försöka fixa det med mina videor också...

- Nena
Marie jag skullette MaryJet Hansson How Come Live For Haiti Kåren Halmstad

Under dagen levde vi på ödet, eller nåt.

Igår. Halmstad. Fribergs. Bil. Snygghetsbot. Vändning. Stum. Peka. UT! Vinka. Rask promenad. Nästan gå-in-i. Ingen buss. Snabb promenad. Soundcheck, galet. Telefon. Dörröppnare. Kramar. Ninia. Telefon. Hejdå Nina. :( Buss. Telefon. Bil. Pekar. Omg. McDonads. Hej. Långsammare promenad. Prata. Inte fatta. Köa. Hej. Komma in. "Köpa lotter? Kom och titta på priserna!" "Kan inte lämna våra platser, ju!" "Hon kommer inte förrän om ett tag." "Känner ni igen oss!?" Uppträdanden. X&Y. MARIETTE. Fantastiskt. How Come. I Wish I Could. Fade Out. Lies Beyond. My Desire. "Mary, blir det ingen signering idag? :(" "Nja... Jag kan nog komma ut ett tag." Alisa. Vänta. Gå. Stanna. Vela. Gå in. Ångrar. Gå ut. Gå hem. "Där är dem! Hallå, de kommer där!" Springa. Attack. Ge. Följa efter. Galet. Telefon! "Hon fattar inte." Gruppkram. Sno kram. Viska. Rockstjärna. JA! Skrika. Klappa hand. Vinka. Springa efter. Vinka. Följa efter. Fel håll. Vända. Buss. Hejdå. Stationen. Sitta ute. Prata. Inte fatta. Sjukt. Tåget. Nej. Hejdå. Saknar.

Vet inte om jag vill avslöja mycket mer än så här. De som ska veta var där/vet, och det räcker för mig. Dagen var oslagbar. Helt amazing. TACK för dagen Nina, Emelie, Madeleine, Sandra, Azra, Mary&Alisa +Carro. (Ska man tacka hon Tula också, eller? Och typ Fanny.)


Bilder... Hade inte med mig System:en och kompaktkameran var helt CP, skärmen var svart och den tog segt, så bilderna är inget bra... :( Men ändå:





Kan säga att jag satsade på att filma istället eftersom jag inte hade system:en, men eftersom jag inte såg vad jag filmade blev ju det inte jättebra heller... Hela Mary är ju inte ens med på alla ju... Men Jag lovar att filmerna kommer komma upp idag - ska bara lägga upp dem på YouTube först. :)

- Nena

Summer feeling


Någon som inte längtar till sommaren ännu mer efter en blick på denna bilden?
Dessutom hoppas vi på många Mary-konserter och festivaler! Det ser vi fram emot! Lägger dessutom upp Marys spelschema (från hennes Myspace), eftersom jag inte gjort det tidigare, även om jag vet att ni säkerligen redan har full koll på det! Vilka spelningar ska alla gå på? :) Mitt nästa stop (som ni redan vet) blir i alla fall på Kåren i Halmstad nu på lördag! HAPPY. <3

- Nena


T v å d a g a r

Mamma hatar allt som gör mig glad

Det har väl egentligen inte så mycket med detta att göra, mer än att hon hatar att jag gillar MaryJet... Dessutom hatar hon att jag pratar en del med de fina människor jag träffat genom just Mary. Asså...åh, jag blir så ledsen på det... Fan...!
Men nej, det var inte det jag kom hit för att säga... Jag tänkte egentligen bara uppdatera, men har inte så mycket att skriva, faktiskt... Sorry... Dessutom har min egna dator typ dött, så har inga bilder eller så på denna, heller. Tummen ned på det...
Men i alla fall... Emelie hittade videor på YouTube där Mariette sjunger med Tommy Nilsson från några år tillbaka. Mariette syns lite i alla fall, men dessa bilder från videorna är så otroligt söta!


Sedan måste jag bara meddela att jag ska till Halmstad på lördag och träffa alla underbaringar igen. Gud vad jag längtar, alltså! För det är ju då också en gala för Haiti på Kåren, vilken Mariette ska medverka i. Kommer bli BÄST. <3

- Nena


T r e d a g a r k v a r

RSS 2.0